Kela Taksi OTAXI: 0800 93377

Pudasjärven Taksiasema

Taksiautoilua tunteella & taidolla Pudasjärven seudulla

Pudasjärven Taksiasema on jo 1950-luvulla toimintansa aloittanut taksiasema, joka tarjoaa monipuoliset taksipalvelut asiakkaillemme koko Pudasjärven alueella. Heinäkuusta 2019 alkaen Pudasjärven taksiasema on osa luotettavaa ja turvallista Otaxi yhteisöä. Palveluihimme kuuluvat niin normaalit taksiajot kuin erikoisajotkin, kuten inva-, paari- ja perusturva-ajot. Taksimme tunnetaan luotettavuudesta, turvallisuudesta ja laadusta – näiden taksien kyytiin voit istahtaa huoletta. Kun siis haluat tilata taksin kotiovelle tai varata tilausajon, soita meille numeron: Pudasjärven Taksiasema, 08 821 444 tai 0100 84250.

Kokeneet kuskit ja mukavat taksit

Kaikki Pudasjärven Taksiaseman taksiautoilijat ovat kokeneita kuskeja, jotka kuljettavat sinut turvallisesti ja rauhallisesti haluamaasi määränpäähän. Taksiautot ovat huollettuja ja nykyaikaisia, ja kalustoomme kuuluviin menopeleihin sekä taksiyrittäjiin voit tutustua tarkemmin Kalusto-sivulla. Kalustomme monipuolisuuden sekä kuskiemme ammattitaidon ansiosta meillä on valmiudet myös erikoiskuljetuksiin eli invataksikuljetuksiin, paarikuljetuksiin sekä perusturva-ajoihin

Vastuullista luvanvaraista taksipalvelua

Suhtaudumme tarjoamiimme taksipalveluihin vastuullisesti, kuljetammehan autoissamme ihmisiä; isejä, äitejä, perheitä, työmatkalaisia, lomailijoita, juhlijoita ja monia muita asiakkaita. Kuljettajan ja yrittäjän vastuulla on näiden ihmisten henki, joten vaikka palvelumme on rentoa ja ystävällistä, ajotehtävissä olemme aina skarppina.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi