Kela Taksi OTAXI: 0800 93377

Paaritaksi Pudasjärvi

Kiireettömät potilassiirrot ammattitaidolla

Pudasjärven Taksiaseman erikoistaksipalveluihin lukeutuu paaritaksi, joka suorittaa kiireettömiä potilassiirtoja koko Pudasjärven seudulla. Paaritaksilla kuljetetaan sellaisia potilasasiakkaita, joiden kuljetukseen ei liity riskiä ja joissa potilaalle ei tarvitse tehdä kuljetuksen aikana hoidollisia toimenpiteitä. Yleisimpiä paaritaksin asiakkaita ovat esimerkiksi selkäkivuista kärsivät tai erilaisista leikkaushoidoista toipuvat henkilöt, jotka eivät tarvitse hoitoa matkan aikana. Pudasjärven Taksiasema hoitaa paaritaksikuljetukset ammattitaidolla – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Paaritaksin ratissa on aina vastuullinen ja osaava kuljettaja

Paaritaksin tilaavat pääasiassa sairaalat sekä terveyskeskukset potilaille, joiden täytyy matkustaa makuuasennossa. Paaritaksin kuljettaja on tottunut paarikuljetuksiin ja osaa siksi toimia niin, että potilas saadaan kuljetettua mukavasti ja turvallisesti määränpäähänsä. Paaritaksi voi siirtää potilaita sairaalasta toiseen tai tehdä kotiutuskuljetuksia. Tällöin kuljettaja varmistaa aina potilaan turvallisen pääsyn kotiinsa asti.

Huomiotavaa paaritaksista

Paaritaksi ei ole ambulanssi, joten matkan aikana ei tehdä mitään hoidollisia toimenpiteitä. Koska kuskit toimivat yleensä yksin, paaritaksiasiakasta ei voida kuljettaa taloihin, jossa on portaikkoja tai liian ahtaat hissit.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi